Professionel hjemmeside

Kontakt os for et tilbud

En god hjemmeside kan være den afgørende brik i beslutningen for din kunde, om valget skal være mellem dig eller konkurrenten. Kom derfor din konkurrent i forkøbet, med en professionel og indbydende hjemmeside fra Leviter, som der med sikkerhed vil efterlade dine kunder med et fantastisk førstehåndsindtryk.
Kontakt os og hør mere!

Hvad indebærer en hjemmeside fra Leviter?

For at komme godt fra start med udviklingen af ens hjemmeside, skal man have fat i en god hostingudbyder. Derudover er der en masse opsætning som skal konfigureres korrekt, så ens hjemmeside spiller 100% fra starten af. 
Hos Leviter sørger vi for, at din hjemmeside bliver hostet korrekt, samt opsat perfekt.

Et flot og fængende design på din hjemmeside, kan være med til at give dine kunder et indtryk af professionalisme. Det vil med alt sandsynlighed øge din troværdighed og resultere i, at kunder vender tilbage til din hjemmeside. Hos Leviter har vi erfaring med brugerundersøgelser, samt fra det felt man kalder UI/UX, så du kan altid regne med et design, som DU kan være stolt af.

Alle designs bliver præsenteret for dig, inden de bliver implementeret.
Dette gør vi for, at der bliver implementeret et design, som du er 100% tilfreds med.

I følge denne undersøgelse af Danmarks Statistik fra 2017, er 94% af danskere online dagligt. Over 80% af de internetbrugere bruger en mobil- eller tablet til at gå på nettet. De her tal vil kun stige i fremtiden. 

Det er derfor utrolig vigtigt, at ens hjemmeside understøtter det man kalder for responsivt design. Det vil altså sige et design, som er optimeret til at fungere på alle enheder. Alt fra smartphones og tablets, til forskellige størrelser af computerskærme. 

Hos Leviter designer vi alle hjemmesider, så de fungere på alle enheder og browsers. Der er nemlig intet værre, end at skulle zoom og tilpasse før, at hjemmesiden er læselig. Derfor kan du altid regne med et responsivt design fra Leviter.

Dette kan ikke understreges nok. Hjemmesiden er DIN. Hvilket vil sige, at hvis der er noget du ikke er tilfreds med, så bliver det skrottet, eller tilpasset indtil du er tilfreds. Dit input, er vores hellige ord. Vi lytter altid til hvad du har at sige og har dig tæt indover alt, lige fra valg af design, til valg af tekststørrelser. 

Når du er 100% tilfreds med hjemmesiden, er den klar til overlevering. Vi instruerer dig i brugen af hjemmesiden, samt hvordan du selv kan gå ind og ændre, samt tilføje elementer.

Du har måske hørt udtrykket “SEO” eller på dansk “søgemaskineoptimering” før. Et fancy ord, som reelt set betyder at optimere sin placering på søgemaskiner, så som f.eks. Google eller Bing.

At ligge i toppen på f.eks. Google ved søgning af nøgleord, som involvere din branche, kan du øge din trafik på siden og tiltrække flere besøgende.  

Hos Leviter har vi tilegnet os viden og praksisser, som kan påvirke ens placering på søgemaskiner. Du kan derfor altid regne med, at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret.

En underside betyder reelt set en side på din hjemmeside.
Dette kunne f.eks. være en forside, en om os side, en kontaktside eller noget helt andet.

Der følger 1-5 undersider med i standardpakken.
Yderligere sider faktureres med 500,- DKK eksl. moms pr. underside.

  • Ved ønske om mere end 5 ekstra undersider, koster hver ekstra underside 400,- ekskl. moms.
  • Ved ønske om mere end 10 ekstra undersider, koster hver ekstra underside 370,- ekskl. moms.

Hvorfor skal du have en hjemmeside?

Der er mange gode grunde til, hvorfor en virksomhed skal have en hjemmeside. 
Ifølge denne undersøgelse, mener 56% af folk, at de ikke stoler på en virksomhed uden en hjemmeside.
Det vil altså sige, at en god hjemmeside, kan være med til at øge din virksomheds troværdighed.

Hos Leviter er vores mål derfor at hjælpe virksomheder, med at skabe en professionel, moderne og flot hjemmeside, som efterlader
et godt og positivt indtryk hos jeres kunder eller besøgende.