Professionel webshop

Kontakt os for et tilbud

En flot og professionel webshop er en god måde at gro sin virksomhed, samt øge sit salg . Kom derfor din konkurrent i forkøbet, med en professionel og fængende salgshjemmeside, som kan effektivisere salget af dit varekatalog.
Kontakt os, og hør mere!

Hvad indebærer en webshop fra Leviter?

For at komme godt fra start med udviklingen af ens hjemmeside, skal man have fat i en god hostingudbyder. Derudover er der en masse opsætning som skal konfigureres korrekt, så ens hjemmeside spiller 100% fra starten af. 

Hos Leviter sørger vi for, at din hjemmeside bliver hostet korrekt, samt opsat perfekt.

Et flot og fængende design på din hjemmeside, kan være med til at give dine kunder et indtryk af professionalisme. Det vil med alt sandsynlighed øge din troværdighed og resultere i, at kunder vender tilbage til din hjemmeside. Hos Leviter har vi erfaring med brugerundersøgelser, samt fra det felt man kalder UI/UX, så du kan altid regne med et design, som DU kan være stolt af.

Alle designs bliver præsenteret for dig, inden de bliver implementeret.
Dette gør vi for, at der bliver implementeret et design, som du er 100% tilfreds med.

Hos Leviter gør vi brug af CMS værktøjerne Woocommerce eller Shopify til opsætning af din webshop.

Dette indebærer alt fra opsætningen af varekataloget og produktsiderne, til finjustering af priser.

Vores standard løsning indebærer et varekatalog med 1-20 varer, samt en guide til, hvordan man opretter varer i varekataloget.

I følge denne undersøgelse af Danmarks Statistik fra 2017, er 94% af danskere online dagligt. Over 80% af de internetbrugere bruger en mobil- eller tablet til at gå på nettet. De her tal vil kun stige i fremtiden. 

Det er derfor utrolig vigtigt, at ens hjemmeside understøtter det man kalder for responsivt design. Det vil altså sige et design, som er optimeret til at fungere på alle enheder. Alt fra smartphones og tablets, til forskellige størrelser af computerskærme. 

Hos Leviter designer vi alle hjemmesider, så de fungere på alle enheder og browsers. Der er nemlig intet værre, end at skulle zoom og tilpasse før, at hjemmesiden er læselig. Derfor kan du altid regne med et responsivt design fra Leviter.

Dette kan ikke understreges nok. Webshoppen er DIN. Hvilket vil sige, at hvis der er noget du ikke er tilfreds med, så bliver det skrottet, eller tilpasset indtil du er tilfreds. Dit input, er vores hellige ord. Vi lytter altid til hvad du har at sige og har dig tæt indover alt, lige fra valg af design, til valg af tekststørrelser. 

Når du er 100% tilfreds med webshoppen, er den klar til overlevering. Vi instruerer dig i brugen af din webshop, samt hvordan du selv kan gå ind og ændre, samt tilføje elementer.

Du har måske hørt udtrykket “SEO” eller på dansk “søgemaskineoptimering” før. Et fancy ord, som reelt set betyder at optimere sin placering på søgemaskiner, så som f.eks. Google eller Bing.

At ligge i toppen på f.eks. Google ved søgning af nøgleord, som involvere din branche, kan du øge din trafik på siden og tiltrække flere besøgende.  

Hos Leviter har vi tilegnet os viden og praksisser, som kan påvirke ens placering på søgemaskiner. Du kan derfor altid regne med, at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret.

Der findes i dag tonsvis af forskellige betalingsløsninger. 

Hos Leviter integrerer vi alle de betalingsløsninger som du ønsker, så din webshop kan tage imod betaling fra forskellige løsninger, dette kun f.eks. være Dankort, Visa , MasterCard og mm.

Hvorfor skal du have en webshop?

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en webshop.
Den mest åbenlyse grund er, at en webshop tillader, at man sælger produkter til en større kundebase online, samt at man ikke er afhængig af fysiske lokaler.
Derudover er man ikke begrænset ift. tidspunkter og åbningstider, som man er i en fysisk butik. Din online webshop kan have åbent
24 timer i døgnet, hver evig eneste dag, og kan tilpasses lige til dine behov!